Tessék menni világot látni! – Interact Berlin 2015

Megosztás

Screen Shot 2015-03-06 at 08.20.33

Az IAB Europe legnagyobb éves rendezvénye az Interact vándorkonferencia, amit idén kilencedszer rendeznek meg, ezúttal – Párizs és Barcelona után – a német fővárosban. Három nap tömény szakmázás európai értelemben vett európai, sőt világszínvonalon.

Ha csak egy külföldi szakmai konferenciára mész el idén, akkor ez legyen az!

Ráadásul, ahogy arról már lehetett értesülni, az IAB most szuper kedvezményes lehetőséget biztosít közép-európai tagjainak a jegyvásárlásra. Az egyébként elég zúzós, bár ár-érték arányos €1250 Early Bird ár kevesebb mint feléért, €600-ért lehet belépőket regisztrálni Somogyi Endrénél. A kedvezményes jegyek száma korlátozott, a jelentkezési határidő március 15.

Miért érdemes elmenni?

LOCATION, LOCATION, LOCATION

A rendezvény helszíne a Brandenburgi kapu közelében található pazar AXICA Congress Centre. Frank O. Gehry sztárépítész szerényen csak annyit mondott róla: “The best thing I’ve ever done.” A Gehry-épületek világszerte a modern építészet rajongóinak zarándokhelyei. Kultúrtársaságban remek arcoskodási lehetőség!

Screen Shot 2015-03-06 at 08.41.49

NETWORKING

Három napig az Interacton lesz az európai reklám- és médiaszakma színe, java, krémje, habja és aspiránsai. Networking habzsi-dőzsi, tejbe-vajba, fűvel-fával!

Screen Shot 2015-03-06 at 08.51.32

MESSZIRŐL JÖTT EMBER AZT MOND, AMIT AKAR

Nyilván lesz egy csomó okosság, ahogy konferenciákon szokott, amiről a Médiapiac ígérete szerint be fog számolni, az IAB Hungary blog is nagyban szándékozik foglalkozni az üzlet, a kreativitás és a technológia újdonságos újdonságaival, de hát azért élőben mégis minden más, és mindenki magának csemegézheti ki, ami érdekli a három napban.

Screen Shot 2015-03-06 at 08.59.58