Megvan a Programmatic munkacsoport új vezetője

Megosztás

Ő pedig Kassai Péter, aki a programmatic területről más szakmai irányba továbblépő Vándor Attilát váltja az IAB Hungary egyik legaktívabb munkacsoportja élén.

Mint korábban megírtuk, az IAB Hungary pályázatot írt ki a Programmatic munkacsoport vezetésére. Ennek nyomán júliustól a munkacsoportot Kassai Péter irányítja.

1
Kassai Péter, a Programmatic munkacsoport új vezetője

Péter korábbi, kis ügynökségi tapasztalattal érkezett a CEMP Sales House adserver csapatába 2015-ben. 2016-tól RTB managerként ő felelt a cégcsoport programmatic tevékenységének operatív megvalósításáért. Emellett az IAB Programmatic Munkacsoportjának tagjaként jelentős részt vállalt a piaci szereplők edukálását célzó Programmatic Kisokos kidolgozásában is. 2017 áprilisa óta pedig a legnagyobb hazai programozott piactér, a HOPPex ügyvezető igazgatói posztját látja el.

“Nagyon örülök, hogy egy ennyire aktív, kiemelkedő szakembereket tömörítő munkacsoport tagja lehetek, és külön megtiszteltetés hogy mostantól vezethetem is őket. Egy évvel ezelőtti megalakulásunk óta nagyon sok sikeres projektet tudhatunk a magunkénak. Szeretném, ha ez a tendencia a jövőben is így maradna. Rengeteg izgalmas projekten dolgozunk jelenleg is, melyből néhányról hamarosan leránthatjuk a leplet. Emellett az újjáalakult IAB Elnökség ‘régi-új’ missziója nyomán szeretnénk elősegíteni az egész hazai piac fejlődését” – mondta kinevezése kapcsán.