Export-kerekasztalt rendez az IAB

Megosztás

A magyar digitális piac szereplőitől sem áll távol a nemzetközi jelenlét, egyre többen igyekeznek Magyarországon túlmutató üzletet építeni. Nekik szól az IAB Hungary következő tagi eseménye.

Az export-kerekasztal ötletét az adta, hogy a tagokkal beszélgetve kiderült: egyre nő azoknak a száma, akik ilyen-olyan formában már kiléptek a nemzetközi piacra, vagy ha még nem is tettek így, az ilyen irányú tervezés már elindult.

Az IAB Hungary-nél ezért úgy látjuk, érdemes lehet a nemzetközi terjeszkedésről, annak követelményeiről, kihívásairól, realitásairól és tapasztalatairól beszélgetni. Az is érdekes természetesen, hogy tagjaink hogyan látják: miként tudja a nemzetközi piacokon való helytállást támogatni az IAB nemzetközi háttere.

Ezért várjuk azon tagvállalatok munkatársainak, vezetőinek a jelentkezését, akiknek ilyen célja, szándéka vagy éppen már meglévő üzlete van. A terveink szerint ez az első, de messze nem az utolsó ilyen témájú tapasztalatmegosztó alkalom lenne.

Az első találkozó tervezett időpontja 2019. április 10. 15:00.A helyszínt az IAB az érdeklődés fényében véglegesíti. Éppen emiatt, kérjük, hogy részvételi szándékodat legkésőbb április 2-án 16:00-ig jelezd Máth Andrásnál az [email protected] emailcímen. Azt is írd meg, hogy rajtad kívül hányan jönnének még a cégedtől.