HOPPex Days of Programmatic – 2019. Június 4-5.

A HOPPex idén is megrendezi – már hagyományosnak mondható – eseményeit, a Seller és Buyer Day-eket a Centrál Médiában – a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az eseménnyel (nem titkolt) cél a magyar programmatic szakemberek összehozása, hogy együtt tanuljanak, cseréljenk tapasztalatot és vitassák meg azokat a kérdéseket, amik a programmatic médiavásárlás szereplőit – a médiatulajdonosokat és sales houseokat, valamint a hirdetőket és ügynökségi partnereiket – egyaránt foglalkoztatják. A mostani esemény fókuszában az idei év várható változásai és a már „haladóbb” programmatic technológiák vannak. Mindkét napon számos elismert hazai és nemzetközi előadótól hallgathatunk előadásokat. A nemzetközi ad tech szolgáltatók piacáról itt lesznek vezetők többek között a Rubicon Project-től, az Adformtól, a Smart Adservertől és a YieldBirdtől is. Kiemelt témaként kerül szóba a piaci szereplők körében népszerű, Second Price Auction modellről First Price Auction-re való váltásának várható hatásait, és buktatóit. Amennyiben még nincs programod június 4-5-re, gyere és szakmázzunk együtt!

A rendezvény mindkét napján a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött! Helyek még korlátozott számban rendelkezésre állnak.

Jelentkezni az egyes napokra a [email protected] és [email protected] címeken lehet.

Helyszín: Central Médiacsoport székház, 1037 Budapest, Montevideo u. 9, földszint

Időpont: 2019. június 4-5. Regisztráció és kapunyitás: 9:00, Kick-off: 9:30