Az IAB Europe elhalasztja az Interact konferenciát

Megosztás

Az IAB Europe bejelentette, 2021-re halasztja legnagyobb éves rendezvényét, az Interactot. Az eredeti időpontban, 2020. június 3-án pedig egy virtuális rendezvényt tart, és az eseményhez kapcsolódó két díjat is odaítélik.

A portugál IAB-vel közösen rendezett Interact 2020-ra a tervek szerint szerint június 2-án és 3-án Lisszabonban került volna sor. Az eseményre mintegy 500 vezetőt vártak a digitiális hirdetés és marketing területéről. Azonban a résztvevők egészségét szem előtt tartva a személyes találkozásra, kapcsolatépítésre hivatott rendezvényt egy évvel később, hasonló időpontban, ugyanazon a helyszínen fogják megtartani.

A június 3-án sorra kerülő virtuális eseményen Daniel Knapp, az IAB Europe vezető közgazdásza be fogja mutatni az AdEx Benchmark felmérés eredményét, amely 28 európai piac adatai alapján készül. Az IAB Europe ígérte szerint hamarosan megosztják a teljes programot és a regisztrációhoz szükséges linket.

Ugyanakkor fontos tudni, hogy továbbra is lehet indulni a MIXX Awards és a Research Awards Europe díjakért, sőt, a jelentkezési határidőt április 24-ig meghosszabbították. Az első versenyen a kontinens legjobb digitális reklámkampányait, a másodikon pedig Európa legkiemelkedőbb digitális kutatási projektjeit jutalmazzák. A győzteseket június 2-án fogják bejelenteni, és gondoskodnak róla, hogy a trófeák eljussanaka győztesekhez.