ūü•ąA TikTokon kelt √∂n√°ll√≥ √©letre a Telekom mobilj√°ba j√≥s√°gokat pakol√≥ Vass Mari karaktere

Megoszt√°s

A tizenh√°rom r√©szes Marsra Magyar! sitcom karaktereire √©p√≠tŇĎ rekl√°mok k√∂z√ľl a Telekom egyik k√©sz√ľl√©kaj√°nlat√°r√≥l sz√≥l√≥ hirdet√©ssel nevezett a Mito Creative csapata az IAB Digit√°lis vide√≥ Munkacsoport¬†√°ltal meghirdetett √Čv vide√≥s hirdet√©se versenyre, amelyen megosztott* m√°sodik¬†helyez√©st √©rtek el. A d√≠jazottakat k√©rdezt√ľk a vide√≥s kreat√≠v k√©sz√≠t√©s√©nek h√°tter√©rŇĎl, kih√≠v√°sair√≥l √©s a rekl√°mok ut√≥√©let√©rŇĎl.

Kamp√°ny neve: Marsra Magyar!
Kreat√≠v √ľgyn√∂ks√©g: Mito Creative
HirdetŇĎ: Magyar Telekom
Médiavásárló: Wavemaker
Producer: Pusztai Ferenc (KMH Film)
RendezŇĎ, kreat√≠v √≠r√≥: V√©gh Zsolt (OOB Creative)
Forgatókönyvíró: Kálmánchelyi Zoltán (OOB Creative)
Kreatív író: Wágner Levente (OOB Creative)

Kamp√°ny c√©lcsoportja: A Telekom felhaszn√°l√≥ira a jelenlegi gazdas√°gi helyzetben rengeteg teher nehezedik. Az√©rt, hogy a m√°rka most sem a probl√©ma, hanem a megold√°s r√©sze legyen, szeretett volna valami val√≥dit √©s t√∂bbet adni a felhaszn√°l√≥inak. √ćgy lett Magyarorsz√°g t√∂rt√©net√©ben elŇĎsz√∂r egy m√°rka ‚Äď a Telekom ‚Äď producer √©s alkot√≥t√°rs egy sorozat l√©trej√∂tt√©ben.

Kamp√°ny √ľzenete: Az aktivit√°s √°tfog√≥ √ľzenete, hogy a mostani neh√©z idŇĎkben is meg√©ri a Telekomot v√°lasztani, mert a m√°rka t√∂bb mint 80 ‚Äúj√≥s√°got‚ÄĚ, azaz meglepet√©st, extra szolg√°ltat√°st √©s megtakar√≠t√°st hoz az √ľgyfeleknek. A sorozat pedig egy kis k√∂nnyeds√©get √©s nevet√©st csemp√©sz az √©let√ľkbe.

Kamp√°ny c√©lja: L√©trehoztunk egy tartalmi univerzumot, aminek r√©sze egy 13, egyenk√©nt kb. 20 perces r√©szbŇĎl √°ll√≥ sitcom, amiben olyan sz√≠n√©szek szerepelnek, mint CsŇĎre G√°bor, Bad√°r S√°ndor, Stefanovics Ang√©la vagy √©pp Thur√≥czy Szabolcs. De a tartalmi univerzum nem √°ll meg ott, hogy a Telekom alkot√≥k√©nt √©s producerk√©nt k√©sz√≠tŇĎje volt egy sorozatnak. Az igazi √©rdekess√©g az, hogy √∂t h√≥napon kereszt√ľl minden kamp√°nyunk √©s tartalmunk is ebben az univerzumban j√°tsz√≥dik. √ćgy nemcsak egy rekl√°m √©s tartalmi platformot hoztunk l√©tre, √©s nem is csak egy sorozatot, hanem a kettŇĎt egy√ľtt.

Igaz√°n √©rdekes, egyed√ľl√°ll√≥ √©s izgalmas k√≠s√©rlet volt, hogy hogyan tud valami t√∂bb lenni, mint 30 m√°sodperc, √©s hogyan tud valami sz√≥rakoztat√≥ lenni kereskedelmi √©s tartalomfogyaszt√°si c√©llal egyar√°nt. A sorozat egyes elemei a Telekom √°ltal ny√ļjtott “j√≥s√°gokat”, azaz hasznos szolg√°ltat√°sokat, kedvezm√©nyeket √©s meglepet√©seket mutatt√°k be sz√≥rakoztat√≥ form√°ban. Ez a film egyik k√©sz√ľl√©klaj√°nlatukr√≥l sz√≥lt √©s h√≠vta fel a figyelmet a k√©sz√ľl√©kekhez el√©rhetŇĎ biztos√≠t√°sra is.

Mi volt a legfontosabb megrendelŇĎi k√©r√©s, kik√∂t√©s, szempont a vide√≥s kreat√≠vhoz?
Maradjunk a Marsra Magyar! univerzumon bel√ľl. √Čs pont. Fantasztikus √©lm√©ny volt, hogy azut√°n, hogy megsz√ľletett az √∂kosziszt√©ma, nem kik√∂t√©st, hanem lehetŇĎs√©get kaptunk. LehetŇĎs√©get arra, hogy √ļgy √©s olyan tartalommal t√∂lts√ľk meg azt, amit mi j√≥nak, hat√©konynak, viccesnek, marsra magyarosnak gondoltunk.
Mi volt a legnagyobb kihívás a készítésekor?
Olyan videót kitalálni és készíteni, ami nemcsak reklámként, hanem önálló tartalomként is megállja a helyét.

A videó fogadtatása kapcsán volt olyan visszajelzés, jelenség, hatás, amelyre nem számítottatok?
Egyr√©szt a sz√°mok √©s az engagement, amit a tartalom hozott. M√°sr√©szt pedig egy ponton azt vett√ľk √©szre, hogy Vass Mari karaktere, mondatai meme-szerŇĪen kezdtek el √∂n√°ll√≥ √©letet √©lni a TikTokon.
@marsra_magyar Szevasztok, Vass Mari vagyok! Ez a tutori√°l a flexel√©srŇĎl sz√≥l. Fontos, hogy amikor flexelsz, akkor laza legyen a karod, √©s t√∂k√∂sen nyomd a g√©pet! #hajnalvasad #marsramagyar #foryou #foryoupage #viralvideo ‚ô¨ Funny – Gold-Tiger

√Črdekess√©g / behind the scenes:
A Marsra Magyar! gy√°rt√°si szempontb√≥l is rendhagy√≥ volt. Megszoktuk, hogy egy 30 m√°sodperces rekl√°mfilmet egy-k√©t napig forgatunk. Majd ‚Äď ellenben a szok√°sos gyakorlattal ‚Äď volt olyan social kontent√ľnk, aminek a gy√°rt√°s√°val kb. t√≠z perc alatt v√©gezt√ľnk.
V√©gh Zsolt, rendezŇĎ, kreat√≠v √≠r√≥ √©s W√°gner Levente kreat√≠v √≠r√≥ az OOB Creative √ľgyn√∂ks√©gtŇĎl az √Čv vide√≥s hirdet√©se 2023 verseny d√≠j√°tad√≥j√°n (Fot√≥: Poly√°k Attila)

A rekl√°m k√©sz√≠t√©s√©ben r√©sztvevŇĎknek innen is gratul√°lunk az √Čv vide√≥s hirdet√©se 2023 versenyen el√©rt II. helyez√©s√ľkh√∂z!

* Az √Čv vide√≥s hirdet√©se 2023 versenyen a szakmai zsŇĪri azonos pontsz√°mmal √©rt√©kelte a Marsra Magyar! √©s a Finish ‚Äď Ments√ľk meg vizeinket! vide√≥s kreat√≠vokat, ezzel k√©t m√°sodik helyezett is sz√ľletett.

Kapcsolódó:

 

A díjátadót és a Video 2024 IAB Cafét támogatta:

A rendezvényhez a helyszínt biztosította: