Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Minden, amit ma a programmaticról tudni kell – Programmatic workshop mindenkinek!

2023.11.30. @ 4:00 du. - 6:30 du.

20000Ft + Áfa (IAB-tagsággal ingyenes)

November utolsó munkanapján egy újabb szakmai délutánra hívunk titeket, amelynek fókusztémája a programmatic lesz. Az edukációs céllal szervezett workshop előadói az automatizált hirdetésekben rejlő lehetőségekről és kihívásokról beszélnek majd, pillanatképet festenek a hazai programmatic ökoszisztémáról és annak a magyar digitális piacon elfoglalt helyéről. A rendezvényen a megújult Programmatic Kisokos névre keresztelt útmutató is szóba kerül.

Az IAB Hungary Programmatic Munkacsoportja a hazai digitális piacon először 2017-ben készítette el edukációs kiadványát, amelyben a legfontosabb definíciókat, a hazai programmatic piac szereplőit és a főbb targetálási lehetőségeket vették sorra. A programmatic piac azonban az elmúlt időszakban gyorsan és sokat változott, a helyzetre reagálva pedig a munkacsoport is aktualizálta és bővítette kiadványát. A Programmatic Kisokos 2023 című útmutató médiatervezésben hasznosítható gyakorlati szerepéről a munkacsoport vezetője, Zsatkulák István beszél majd.

A workshopon az alábbi kérdésekre keressük a válaszokat:

  • Milyen változások zajlottak kiadói oldalon az elmúlt 5 évben? Szektorok szerinti toplisták és izgalmas insightok a hazai piacról a HOPPex szemszögéből. – Zölei Ármin Krizsán (HOPPex, operatív vezető)
  • Hogyan változott mindeközben a vásárlói oldal? Bevált gyakorlatokon és esettanulmányokon keresztül mutatjuk a választ. – Csingár Zoltán (AdDIG Kft., ügyvezető igazgató) 
  • Pontosan hol a helye és milyen a jelenlegi helyzete a programmaticnak a magyar piacon? Vajon meddig tarthat a növekedés?
    A kerekasztal-beszélgetésen hirdetők, ügynökségek és technológiai szolgáltatók mesélnek eddigi tapasztalataikról és várakozásaikról. Résztvevők: Osipovich Marianna (Amnet – Dentsu), Csingár Zoltán (AdDIG), Zölei Ármin Krizsán (HOPPex), Richárd Tansu Akçal (Yettel), Semsei Balázs (Cherrisk). A beszélgetés moderátora: Barnóth Zoltán (Adaptive Media).

A gondolatébresztőnek szánt előadások után kötetlen beszélgetéssel, és az esemény támogatóinak köszönhetően finom falatokkal, széles sörválasztékkal és jófajta borokkal várunk mindenkit.

Mikor?
2023. november 30. csütörtök 16 órától 18:30-ig.

Hol?
Craft Head Brewpub & Bistro (1088 Budapest, Rákóczi út 29.)

Az esemény az IAB Hungary tagcégei számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni itt tudtok. Az eseményen az IAB Hirdetői Klub, az Oktatói Klub és az IAB partnerszervezetei (ÖRT, MRSZ, EMOK, MMSZ) 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt. Azon érdeklődők, akik nem tagjai és nem szakmai partnerei a szervezetnek, 20 000 Ft + áfa áron válthatnak belépőt.

A programmatic workshop támogatói:

Kapcsolódó:

Részletek

Dátum:
2023.11.30.
Időpont:
4:00 du. - 6:30 du.
Összeg:
20000Ft + Áfa (IAB-tagsággal ingyenes)
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

IAB Hungary
View Szervező Website

Helyszín

Craft Head Brewpub & Bistro
Rákóczi út 29.
Budapest, 1088 Magyarország
+ Google Térkép