Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Reklámelhelyezés a podcastekben, szakmai párbeszéd az NMHH-val és a GVH-val – Workshopra hívunk titeket

2023.11.22. @ 9:30 de. - 12:00 du.

Újabb workshopra hívunk titeket ezúttal az Audió Munkacsoport megbízásából, amely a podcastekben történő reklámelhelyezés témakörében kezdeményezett szakmai párbeszédet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal (NMHH) és a Gazdasági Versenyhivatallal (GVH). A meghívást mindkét szervezet elfogadta, képviselőik a november 22-i rendezvényünkön az előadások alatt és után is válaszolnak majd a felmerülő kérdésekre és a munkacsoport által megfogalmazott javaslatokra.

“Célunk, hogy az üzleti oldal és a hatóságok elvárásai közelebb kerüljenek egymáshoz, valamint, hogy levegyük azt a fátylat, amely még mindig körüllengi a podcasteket. A rendezvénnyel kezdeményezett szakmai párbeszéd kitűnő fórum arra, hogy a felvezető előadásban, jogi támogatással prezentálásra kerülő, a médiapiacot jelenleg foglalkoztató gondolatokat megvitassák a piaci szereplők és a felügyeleti hatóságok” – fogalmazott dr. Kapi Anikó, miközben hozzátette, ez a szakmai párbeszéd remek lehetőséget teremt annak tisztázására is, hogy kiderüljön, pontosan mit jelent a podcast mint új médiaszolgáltatás jogi és üzleti szempontból egyaránt.

A szakmai párbeszédet egy páros előadás nyitja meg, ahol üzleti oldalról Hampuch Richárd (Betone Media Zrt., CEO), jogi oldalról pedig dr. Kapi Anikó ügyvéd (Kapi Legal – Kapi Ügyvédi Iroda) beszél majd a podcastekben történő reklámelhelyezésről és a jelenleg felmerülő bizonytalanságokról. Mivel mindketten már az előadásaik alatt is megszólítják a hatóságok képviselőit, így egy valódi szakmai párbeszédnek lehettek tanúi és részesei. Ezt követően ugyanis ti is feltehetitek kérdéseiteket az NMHH-t képviselő dr. Nyakas Leventének (Médiatudományi Intézet, osztályvezető) és a GVH-t képviselő dr. Szoboszlai Izabellának (Versenytanács tag). 

Mikor?
2023. november 22. 9:30-tól 12:00-ig, regisztráció 9 órától.

Hol?
White House Irodaház (Budapest, 1134 Váci út 47.)

Az esemény az IAB Hungary tagcégei számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni itt tudtok. Az eseményen az IAB Hirdetői Klub, az Oktatói Klub és az IAB partnerszervezetei (MRSZ, ÖRT, EMOK, MMSZ) 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt. Azon érdeklődők, akik nem tagjai és nem szakmai partnerei a szervezetnek, 20 000 Ft + áfa áron válthatnak belépőt.

Fotó: Studio_Iris / Pixabay

Az esemény támogatói:

Kapcsolódó:

Részletek

Dátum:
2023.11.22.
Időpont:
9:30 de. - 12:00 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Szervező

IAB Hungary
View Szervező Website

Helyszín

White House Irodaház
Váci út 47.
Budapest, 1134 Magyarország
+ Google Térkép