Légyottok: digitálmédiás, -reklámos eseménynaptár

Megosztás

Csokorba gyűjtöttük az előttünk álló hónapok azon eseményeit, konferenciáit, amik a digitális média és marketing művelői és a terület iránt érdeklődők számára fontosnak ígérkeznek. Az IAB Hungary hazai és nemzetközi kapcsolatai révén sok eseményre a tagok számára kedvezményes részvételi lehetőséget tud biztosítani. A lehetőségekről Somogyi Endre, az IAB Hungary ügyvezetője ad tájékoztatást.

interact 2016

Az IAB Europe éves csúcseseménye, az Interact 2016-ban Portugáliába vándorol. A május 11-12-én a lisszaboni Myriad Centerben rendezett kongresszus megnyitó beszédét Randall Rothenberg, a “nagy” IAB elnök-vezérigazgatója tartja. A program itt érhető el.

Konferenciatrió Egerben – Médiapiac/Kutatás/PR2016 – április 13-14.

A Médiapiac hagyományos tavaszi dupla eseménye Egerben idén a PR 2016 konferenciával bővül. A közönség számára az átjárás biztosított, egy regisztrációval mindhárom konferencia programjai látogathatók.

Élmények birodalma Siófokon – Media Hungary 2016 – május 10-11.

mH

A 21 éves Media Hungary konferencia idén ismét 2 napon át, 5 előadóteremben várja a látogatókat Siófokon. Az esemény hivatalos szakmai portálja a Digitalhungary.hu.

SMART 2016 – Budapest – május 23.

Az elmúlt 7 évben az SMART konferencia a régió meghatározó mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciájává vált. A SMART 2016 egy minden eddiginél színesebb tematikát és több mint 100 hazai és nemzetközi előadót hoz Budapestre, a Várkert Bazárba.

Screen Shot 2016-04-10 at 18.23.42

Mobile Innovation Summit – London, UK – április 14-15.

‘Creating a Seamless Mobile Experience’ a mottója a soron következő nemzetközi mobilfókuszú konferenciának. App stratégia, mobil kereskedelem, márkakommunikáció mobil platformokon és minden, ami körülöttük van, ezek a várható témái a londoni Royal Garden Hotelben rendezendő eseménynek.

I-COM – Sevilla, Spanyolország – április 18-21.

GS16_banner_seville_new

Az i-com Global Summit a közönségméréssel, adatelemzéssel foglalkozó szakemberek éves konferenciamaratonja. Az eseményt megelőzően már április 15-18 között is és a konferencia után még két napig várják különböző programok a résztvevőket a sevilla-i XIII. Alfonz luxushotelben.

Webit.Festival – Szófia, Bulgária – április 19-20.

A kelet-európai régió egyik legfontosabb digitális témájú eseményszervezőjévé nőtte ki magát a Webit. A szófiai Tech Parkban megrendezendő Webit.Festival több párhuzamos konferenciaszekcióban, erős startup-fókusszal tárgyalja a digitális gazdaság, a szabályozás és a fejlesztés aktuális kérdéseit.

Gulltaggen – Oslo, Norvégia – április 20-21.

Európa egyik leginkább inspiráló, sok neves, izgalmas előadót felvonultató digitális konferenciája az oslo-i Spektrum arénában idén 18. alkalommal megrendezendő Gulltaggen.

WAN-IFRA Digital Media Europe – Bécs, Ausztria – április 20-22.

Az impozáns bécsi Palais Lichtenstein ad idén otthont a World Association of Newspapers and News Publishers (WAN-IFRA) kiadói világszervezet európai digitális fókuszú, háromnapos rendezvényének, a Digital Media Europe konferenciának. A rendezvény három fő témacsoportja: a kiadók online bevételi lehetőségei, a mobilplatformokkal és a reklámblokkolással kapcsolatos kihívások, illetve a jövő, elsősorban a speciális vizuális tartalmak, videó, VR, AR lehetőségei.

Screen Shot 2016-04-10 at 17.34.49

IAB Digital Contents Newfronts – New York, USA – május 2-13.

Az IAB szervezésében ötödször rendezik meg New Yorkban a tíznapos Digital Contents Newfronts eseménysorozatot. A résztvevők változó helyszíneken kaphatnak betekintést az amerikai digitális tartalomipar nagyágyúinak, köztük a YouTube, a BuzzFeed, a Condé Nast, a Mashable és a Vice stratégiájába, technológiai hátterébe.

digital-content-newfronts-2016-3

The Next Web Conference – Amsterdam, Hollandia – május 26-27.

8 előadói színpad, 300 kiállítói stand, két konferencianap, egy hétre elosztott szatellit események tucatjai, tech vezetők, digitális vállakozók, befektetők, startupok a világ minden tájáról, ez lesz a 11. The Next Web fesztivál Amszterdamban, a Westergasfabriek-ban.

Screen Shot 2016-04-10 at 18.04.27