Konferencia ajánló: IAB az Internet Hungary-n

Megosztás

Az Internet Hungary idei kiadásáról egy ajánlónk már megjelent, akkor Csermely Ákos főszervezővel közösen az alapokra és a külföldi előadókra fókuszáltunk. Most azt tekintjük át nagyon röviden, hogy az IAB Hungary milyen témákban képviselteti magát a konferencián.

Barnóth Zoltán, az IAB Hungary elnöke az első napon, a Citrom teremben az online hirdetési eszközök használati trendjeit tekinti át a “Reklám – összhangzattan! Mindig van más megoldás?!” elnevezésű szekcióban. Zoltán szekciót megnyitó előadására 11.30-kor érdemes beülni.

Szintén az első napon és a Citrom teremben tart előadást  Ambruszter Géza. A Lost and Found munkacsoport vezetője a hirdetésblokkolás forró témáját járja körül. A “Rikoltozó farkasok – bárányokat blokkolnak. A blokkolástól a sumákságig” címet viselő tematikus blokk 18.00-kor kezdődik, Géza előadását pedig 19.10-kor hallhatják-láthatják az érdeklődők.

Még mindig első nap, de már a Narancs teremben járunk. Pusztay András, a Natív munkacsoport vezetője azt a kérdést teszi fel, hogy vajon áldás vagy átok a natív hirdetés? A Content Hungary 14.30-kor kezdődik, András pedig a program szerint 19.00-kor lép színpadra.

A második napon is tartogat a program IAB-s szereplőt: Vándor Attila, a Programmatic munkacsoport vezetője vesz részt egy olyan kerekasztal-beszélgetésben, amely a szegmens helyzetét, kilátásait járja körül. A Citrom teremben már reggel 9-től minden a performanciáról és a programmaticról szól, Attiláék beszélgetése pedig 12.50-kor kezdődik. A programmatic munkacsoport vezetője Erős Attilával (Fastbridge), Gránicz Gábor Andrással (Provident), Nagy Istvánnal (Origo), Szabó Ákossal (Project Agora) és Varga Zoltánnal (Klikkmánia) osztja meg gondolatait.

Természetesen az IAB-s érintettségű előadásokon és beszélgetéseken túl is rengeteg izgalmas program várja a résztvevőket, ezekhez jó böngészést kívánunk!

Találkozunk az Internet Hungary-n!