Ott leszünk az Evolution konferencián

Megosztás

Március 1-jén kezdetét veszi az Evolution konferencia, és mi is ott leszünk! Alább mutatjuk, hol találkozhatsz az IAB Hungary előadóival, és két praktikus információt is megosztunk.

Az IAB Hungary-val elsősorban a Reklám 2017 szekcióban találkozhatsz, a Lila teremben. A nap rögtön sajtótájékoztatóval indul, ahol a szakma bemutatja a 2016-os Reklámtortát. A digitális szeletről Barnóth Zoltán, az IAB elnöke számol be. Azonban nemcsak visszatekintünk, hanem előre is nézünk: a 2017-es digitális piaci várakozásokat összefoglaló Adexpect kutatás eredményeiről Kardos Gábor, az IAB alelnöke számol be. A Reklám 2017 szekcióban még egy kerekasztal-beszélgetés lesz, amelyben a digitális piac szempontjait ismét Barnóth Zoltán képviseli.

Találkozhatsz IAB-s előadókkal a Performancia (Narancs) teremben is, ahol két kiemelt témával foglalkozunk. Ambruszter Géza, a Lost and Found munkacsoport vezetője a reklámblokkolásról ad hazai helyzetképet, míg Vándor Attila a Programmatic munkacsoport képviseletében a hirdetők számára rajzol fel programmatic piactér-képet.

Természetesen az IAB érintettségű programokon kívül is sok érdekesség hangzik majd el az Evolution két napján. Izgalmasnak ígérkezik a magyarok médiafogyasztásáról szóló friss kutatás, valamint a második napon immár hagyományosan megrendezik a Keresőmarketing Napot, de egy egész szekciót szentelnek a szervezők a neuro- és a tartalommarketing kapcsolatának is. Aki pedig nem előadásokat vagy beszélgetéseket hallgatna, az üzleti tanácsadó pontokon ismerkedhet meg egyes területekkel mélyebben is.

Végül két fontos szolgálati közleményünk van:

  • Február 20-án, azaz ma tudsz utoljára normál áron regisztrálni az Evolution konferenciára, így ha még gondolkodtál, akkor vedd meg a jegyed még ma!
  • IAB-tagként számodra is igénybe vehető a 12%-os MRSZ/IAB kedvezmény, ezt jelöld regisztrációkor a Megjegyzés rovatban!