Hogy álltok a mérésekkel, mivel elemeztek, részt vennétek GA4-es képzésen? Analitika kérdőív 2023.

Megosztás

A mérések körül folyamatosan szűkülő lehetőségek és a Google Analytics 4-re való átállási kötelezettség miatt az idei évben minden online marketinget végző cégnek kiemelten kell foglalkoznia az analitikával. A jogi és technológiai környezet változása miatt többé már nem támaszkodhatunk az eddigi gyakorlatra, amely alapján rengeteg adatot tudtunk gyűjteni a honlapjainkat látogatókról.

Ezért a digitális mérések fontosságának tudatosításáért és terjesztéséért dolgozó Analitika Munkacsoportunk egy kérdőívet készített, hogy felmérje az IAB tagcégeinél dolgozók között, mennyire került már fókuszukba ez a terület, milyen kihívásokkal néznek most szembe, és egyben kiderítse azt is, hogy mekkora az igény az offline illetve online oktatásra. A kérdőívre adott válaszokból leszűrhető tapasztalatokat itt a blogon egy cikkben összegezzük, a felmért igények alapján pedig az Analitika Munkacsoport elkezdi az oktatási webinárium szervezését GA4 témakörben.

A mindössze néhány kérdést tartalmazó, kevesebb mint 5 perc alatt megválaszolható kérdőívet április 21-ig itt éritek el. Köszönjük, ha egy gyors kitöltéssel segítitek az Analitika Munkacsoport munkáját.

Illusztráció: Photo Mix / Pixabay

Kapcsolódó: