Már nagyon várjuk a 2023-as év legjobb szakdolgozatait!

Megosztás

Idén is keressük a digitális média, marketing és kommunikáció témában írt legjobb szakdolgozatokat a GroupM Akadémia, az OMD és az Atmedia támogatásával indított pályázatunkon.

Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy egyre több szakdolgozat foglalkozik a digitális világ marketinggel, kommunikációval és médiával kapcsolatos kérdéseivel, amelyek között számos értékes elemzés, hasznos tanulmány is szerepel. A digitális reklámipar hazai szakmai szervezeteként nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden olyan hallgatót és oktatót támogassunk, akik kiemelt figyelmet fordítanak erre a területre.

Mindeközben szeretnénk összekötni az iparág munkaadóit és pályakezdőit is azzal, hogy teret adunk az ismerkedésre, és lehetőséget az új szemléletek, új témák megvitatására. Öt évvel ezelőtt ezért indítottuk el nyílt pályázatunkat a felsőoktatásban végzett hallgatók számára, amelyet azóta minden tanévben meghirdettünk, és idén is így teszünk.

 

Neked szól a felhívásunk, ha:

  • Szerinted vagy tanárod véleménye alapján tiéd a legjobb szakdolgozat a fentebb említett szakterületek egyikén.
  • Ha sikeresen záróvizsgáztál, és legalább jó (4) minősítést kaptál diplomádra.
  • Ha dolgozatodat 2022. augusztus 1. és 2023. július 31. között védted meg valamely hazai vagy EU/társult ország egyetemének alap-, mester- vagy szakirányú képzésén, esetleg doktori iskolájában.

Így jelentkezhetsz:

  • Töltsd ki az adatbekérő űrlapot.
  • Ugyanitt 400-600 karakterben fogalmazd meg dolgozatod témáját.
  • Végül a pályázati űrlap alján töltsd fel szakdolgozatodat PDF formátumban, maximum 100 MB-os méretben.

Díjazás:

  • A pályázat nyertesei (végzett hallgató és konzulense) pénzjutalomban részesülnek.

Határidő:

  • 2023. november 30. A bírálatokat követően 2024. tavaszán tartunk eredményhirdetést.

Idén tavasszal az alapszakos kategória nyertese dolgozatában a Netflix social posztjainak hatékonyságát vizsgálta – Vas Biankával, a Szegedi Tudományegyetem hallgatójával készült interjúnkat itt találjátok, IAB-tagjaink azonban a pályamunkát is elolvashatják Dokumentumtárunkban. A tavalyi pályázatunk mesterszakos kategóriájának győztese pedig a közösségi média veszélyeiről készítette dolgozatát – Bogáthy Edinával, a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi Tanszékének joghallgatójával készített interjúnkat idekattintva olvashatjátok, pályamunkáját IAB-tagjaink itt érik el.

A 2021-es pályázat nyerteseiről itt, a Covid-járvány miatt összevont 2019/2020. évi nyertesekről itt, a 2018-as díjazottakról pedig itt lehet olvasni. Minden egyéb információt megtaláltok a Legjobb szakdolgozat oldalán.

Kapcsolódó: