Megalakult az IAB Hungary Oktatói Klubja

Megosztás

Az IAB Hungary tavaly novemberben kezdeményezte az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért (EMOK) szervezettel közösen egy digitális Oktatói Klub megalakítását, amelybe a hazai felsőoktatási intézmények digitális marketing oktatóinak jelentkezését vártuk. A két szervezet 2020 óta dolgozik együtt azon, hogy szakmai workshopokkal, kutatásokkal támogassa az oktatási tevékenységet, és növelje a marketing szakma ismertségét, elismertségét.

Február 17-én hivatalosan is megalakult az IAB Oktatói Klub, amely a jövőben azon dolgozik, hogy összekapcsolja az iparág munkaadóit és pályakezdőit. Ezért az Oktatói Klub EMOK-kal közös terve az is, hogy a jövőben olyan szervezetlátogatások indulhassanak, amelyek során az oktatók a tanítványaikkal együtt különböző kiadóknál és médiaügynökségeknél nyílt nap keretében tapasztalhatják meg egy cég mindennapi működését, és ismerhetik meg az egyes részterületen dolgozók feladatait.

Az Oktatói Klub szorosan együttműködik az IAB Hungary Oktatási munkacsoportjával a marketingoktatás és -kutatás fejlesztését célzó közös projektekben. Az éves munkaterv jelenleg kidolgozás alatt áll, az Oktatói Klubhoz csatlakozott tagok névsoráról itt lehet olvasni.

Az Oktatói Klubhoz csatlakozni Kenessey Adriennél az [email protected] emailcímen lehet.

Illusztráció: Mark Mags / Pixabay

Kapcsolódó: