Segíts felmérni a programmatic helyzetét, töltsd ki te is a kérdőívet!

Megosztás

A június közepén megjelent európai AdEx-adatok szerint a digitális piacon a non-social display hirdetések több mint felét, 51,9%-át programozottan értékesítették. Hogy mi állhat a 2022-es évben mértnél valamivel kisebb szám mögött (53,4%) és hogyan változhat ez az arány a közeli jövőben, arra választ adhat az IAB Europe automatizált hirdetésekről szóló felmérése is, amelyet tizedik éve készít tagjai között.

Ahhoz azonban, hogy minél pontosabb legyen ez a kép a programmatic szektorról, minden érintett szakember véleményére szükség van. Ezért az IAB Europe idén is arra kér minden piaci szereplőt a hirdetőktől kezdve az ügynökségeken át a hirdetéstechnológiákat szolgáltatókig, hogy töltse ki a teljes európai programmatic piacot feltérképező riport alapjául szolgáló kérdőívet.

A kevesebb mint tíz perc alatt kitölthető kérdőív beküldésének határideje július 26., péntek. Az IAB Europe bizalmasan kezeli a beérkező válaszokat, és minden válaszadónak elküldi a riport egy példányát. A felmérés eredményeit a harmadik negyedévben fogják közzé tenni.

Segítsetek feltárni, hogyan változnak az automatizált hirdetésekkel kapcsolatos attitűdök, stratégiák és összességében a programmatic elfogadottsága, ezért mi is arra kérünk titeket, vegyetek részt a felmérésben és töltsétek ki ezt a kérdőívet.

A korábbi, az európai programmatic piac 2023-es felméréséről készült összefoglalónkat itt olvashatjátok, a felmérés adatait pedig a Dokumentumtárunkba feltöltött riportban böngészhetitek.

Kapcsolódó: