Főtitkárok reggelije: Ismét találkozott a kilenc szakmai szervezet képviselője

Megosztás

Idén szinte már a hagyományokat követve, harmadik alkalommal szervezték meg Főtitkárok reggelije címmel a reklám- és médiaipari szakmai szervezetek operatív vezetőinek találkozóját. A találkozón minden évben az IAA, az IAB, a DIMSZ, a MAKSZ, a MARESZ, a MEME, az MRSZ, az MPRSZ és az ÖRT képviselői vesznek részt. Az Önszabályozó Reklám Testület Andrássy úti irodájában tartott december 15-i megbeszélés résztvevői a tapasztalatcsere és az egyes szervezetek aktuális programjának megismerése mellett, a közös kapcsolódási pontokat is igyekezték feltérképezni.

Így került szóba a szakember-utánpótlás kérdése, a különböző rendezvények összehangolása, a kommunikációs támogatás és egy-egy konkrét témában a szponzori vagy tartalmi együttműködés lehetősége is. Az eseményen két új főtitkár is bemutatkozott. Hivatalosan ugyanis január elsejétől veszi át Bende Boritól Csizmadia Diána a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) főtitkári pozícióját, aki az elmúlt hónapokban már be is kapcsolódott a szervezet munkájába. Szűcs Balázs pedig a Magyarországi Rendezvényszervezők és Szolgáltatók Szövetségét (MARESZ) képviselte, aki a Hungexpótól átigazolva, augusztusban érkezett Vaskó Tünde, korábbi főtitkár helyére.

A Főtitkárok reggelijeként emlegetett szakmai egyeztetés célja a közös gondolkodás és az iparági szakmai szervezetek hatékonyságának, cselekvőképességének növelése.

Nyitókép: Gerendi Zsolt / ÖRT

Kapcsolódó: