ELTE-s diákoknak tartottak előadást az Oktatási Munkacsoport tagjai

Megosztás

A Legjobb szakdolgozat pályázat egyetemi roadshow-jának újabb állomása az ELTE Gazdaságtudományi Karának campusa volt, ahol április 19-én a digitális reklámeszközök és a digitálismédia-piac szereplőinek bemutatása kapcsán tartott előadást az Oktatási Munkacsoportból Erdélyi Eszter, az Atmedia digitális vezetője és Kenessey Adrien, a Telex értékesítő csapatának vezetője. Az IAB Hungary szervezetről és tevékenységéről Papliczky Pál ügyvezető beszélt.

Az előadást az ELTE-hallgatókkal közös interaktív beszélgetés zárta, amely során az iparágban elérhető pozíciókról, karrierlehetőségekről és az ehhez szükséges készségekről kérdeztek a diákok. Az előadáson több mint kétszáz hallgató vett részt, akik az óra végén egy igaz-hamis állításokat tartalmazó feladatsorral tesztelhették a hallottakból szerzett tudásukat. “Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt ennyi leendő kollégának beszélni a digitális piacról. Köszönöm az ELTE GTK hallgatóinak és a Marketing Tanszéknek, hogy ezt lehetővé tették” – posztolta LinkedIn-en Erdélyi Eszter az előadást követően.

“Az Oktatási Munkacsoport kiemelt feladata a szakmai utánpótlás kinevelésének támogatása, ezért minden meghívásnak szívesen teszünk eleget. Szeretnénk megköszönni a szervezést az EMOK-nak és Dr. Brávácz Ibolyának, az ELTE GTK adjunktusának” – fogalmazott Kenessey Adrien, majd hozzátette, abban bízik, hogy hamarosan más egyetemeken is folytatódhat a Legjobb szakdolgozat-roadshow.

A tavalyi év fontos mérföldkő volt az Oktatási Munkacsoport életében, a 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatra beérkezett nevezéseket ugyanis már nemcsak a munkacsoportban dolgozó szakemberek, de a tavaly februárban megalakult Oktatói Klub tagjai is értékelték, amelyhez azóta is folyamatosan csatlakoznak a hazai felsőoktatási intézmények digitális marketing oktatói. Ősszel pedig először köszönthettünk az IAB közösségében egy felsőoktatási intézményt is: az International Business School rektorhelyettesével, dr. Rácz Mártonnal készített interjúnkat itt olvashatjátok.

Kapcsolódó: